Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίλια Κριθαριώτη: «Στο Κάιρο είχε πέσει σε τρύπα και είχε…»

Σταματίνα_Τσιμτσιλή-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί η Σίλια Κριθαριώτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στα social media, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι έχει συμβεί.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά η Σάσα Σταμάτη που είναι καλή φίλη της σχεδιάστριας έγραψε στα instastories ότι πολλοί λένε πως έκανε πλαστική επέμβαση, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει.

«Η Σίλια Κριθαριώτη δεν πήγε στην Αμερική για πλαστικές επεμβάσεις όπως κάποιοι διαρρέουν γιατί δεν τις έχει ανάγκη. Η γυναίκα έκανε σοβαρή επέμβαση στο γόνατό της» έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Ενώ μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί στην περιπέτεια υγείας της Σίλιας Κριθαριώτη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ένα ατύχημα που είχε σε ταξίδι της στο Κάιρο.

«Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί, γιατί γράφτηκαν πάρα πολλά και κυρίως κακόβουλα. Μάλιστα στο Κάιρο, όταν ήμασταν στα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά, θυμάμαι ότι είχε ένα ατύχημα. Είχε πέσει σε μια μεγάλη τρύπα ενώ περπατούσε και είχε χτυπήσει εκεί το πόδι της. Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος τραυματισμός που την ενοχλεί. Απλά το λέω γιατί τότε είχε έναν τραυματισμό στο πόδι που την είχε ταλαιπωρήσει πολύ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.