Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν πήγαινα θα έτρωγα μία ώρα από μία εκπομπή που είναι 15 χρόνια στον αέρα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν πήγαινα θα έτρωγα μία ώρα από μία εκπομπή που είναι 15 χρόνια στον αέρα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να μπει ξανά στην πρωινή ζώνη.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με το κανάλι για πρωινό. Επίσης, θεωρώ, ότι είναι λίγο αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα και γι’ αυτό θα παρακαλέσω να μην με ξαναρωτήσουν γι’ αυτό. Είναι ένας άνθρωπος με μία ομάδα που κάνουν πρωινό, πάει καλά, και είναι προσβλητικό συνέχεια κάποιον να ακούει ότι θα κάνει πρωινό ή αν θα κάνει πρωινό, οπότε θα ήθελα να είναι η τελευταία φορά που το συζητάω», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ωστόσο, μετά την προβολή της συνέντευξης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε αυτά που είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λέγοντας:

«Είναι ένας πολύ αξιόλογος επαγγελματίας με πολύπλευρο ταλέντο και σε ό,τι έχει δοκιμαστεί, τα έχει πάει πολύ καλά. Βέβαια, θέλω να του πω κάτι με πολλή αγάπη που είναι πολύ πιο έμπειρος από εμένα. Λέει ότι δεν είναι έντιμο για τον Γιώργο Λιάγκα που είναι στη ζώνη, να τον ρωτούν αν θα τον αντικαταστήσει. Έχεις δίκιο Γρηγόρη μου, αλλά αν κάποιος από εσένα και τον Γιώργο Λιάγκα έχει αποφασίσει να κάνει ασκήσεις επί χάρτου, δεν θα σκεφτεί ούτε εσένα, ούτε τον Γιώργο, ούτε εμένα.

Επειδή τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι σε διοικητικές θέσεις κάνουν κάποια σενάρια που έχουν καραμπόλες και παράπλευρες απώλειες, αλλά σκέφτονται το καλό της επιχείρησης, δεν το βλέπουν έτσι».

«Μου έχει τύχει να είμαι και στις δύο πλευρές. Και στην πλευρά του θιγμένου που ξαφνικά από μία καραμπόλα βρέθηκε χωρίς δουλειά και μάλιστα είχε τύχει τότε να είναι ο Γιώργος και η Φαίη που ήρθαν από το Mega στον ΑΝΤ1 και το έμαθα από ένα δελτίο Τύπου. Και μου έχει τύχει να συζητάω να πάω κάπου, που δεν πήγα, αλλά αν πήγαινα θα έτρωγα μία ώρα από μία εκπομπή που είναι 15 χρόνια στον αέρα. Έλεγα “μα πώς θα το πάρουν αυτοί οι άνθρωποι;”, και μου έλεγαν “μην ανησυχείς, είναι το καλό της επιχείρησης”.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λιάγκας και η Φαίη που ήρθαν τότε στον ΑΝΤ1, το έκαναν για να κάνουν κακό σε εμένα, δεν το εξέλαβα έτσι. Κι αντίστοιχα, αν είχα πάει κι εγώ εκεί που συζητούσα που δεν πήγα, δεν είναι ότι θα είχα προσωπικό με κάποιον που η ζώνη θα έμπαινε στη δική του», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.