Σπύρος Πετρουλάκης: Το συγκινητικό αντίο του συγγραφέα του Σασμού στον «Πετρή» και η φωτό στο μνήμα

Κώστας-Νικούλι-1-250x250.jpg

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» οι εξελίξεις, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πετρής που υποδύεται ο Κώστας Νικούλι θα πέσει νεκρός.

Μάλιστα, ο φονιάς του θα είναι ο Αστέρης, που θα αφαιρέσει κατά λάθος τη ζωή του αδερφού της γυναίκας που αγαπά.

Ενώ όπως φαίνεται τα γυρίσματα του Κώστα Νικούλι ολοκληρώθηκαν και οι συνάδελφοί του έχουν αρχίσει να τον αποχαιρετάνε και δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο συγγραφέα του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος κοινοποίησε στο Facebook μια φωτογραφία του με τον ηθοποιό.

Παράλληλα, ο συγγραφέας του “Σασμού” κοινοποίησε μια φωτογραφία από τον τάφο του Πετρή, ο οποίος θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του, Μάρκο Βρουλάκη.

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Kostas Nikouli για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρης της καρδιάς μας. Κωστή μου πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρη θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία καλη συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας», έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

sasmos-scaled.jpg