ΣουΚου Family: Αποχαιρέτησαν αγκαλιά ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη

ΣουΚου Family: Αποχαιρέτησαν αγκαλιά ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη

Αυλαία έριξε μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η εκπομπή “ΣουΚου Family”.

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης που κρατούσαν συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχοντας αγκαλιά ο ένας και τον άλλον αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη από την πλευρά της ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Καταλαβαίνετε με όλα αυτά ότι οι εκπομπές δεν είναι η τηλεόραση. Την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ που τυχερή που σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν μετανιώνω για αυτήν την υπογραφή που έβαλα εδώ στον ΣΚΑΙ και πήρα την απόφαση να κάνω το Σου Κου Family με τα καλά του και τα κακά του, με σωστές επιλογές ή όχι.

Έβαλα την καρδιά μου και την ψυχή μου, τους αγαπώ όλους κι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας. Μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαφτάκη για την ευκαιρία που μού έδωσε και τον Χρήστο Κόμπο που είναι πλέον στον Alpha. Με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε.

Στον Λοίζο Ξενόπουλο που με πίστεψε κι αυτός. Την θέση τους πήραν η Άλκηστη Μαραγκουδάκη κι η Γιώτα Σπανού κι ελπίζω από το ραντεβού μας να βγει κάτι πολύ καλό και να κερδίσει η γυναικεία δύναμη», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.