Σωτήρης Τσαφούλιας: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα το Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα το Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύντροφό του Άννα Μενεγάκου, τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα γυρίσματα του «Έτερος εγώ» με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Είναι ζητούμενο πάντα η νέα μου σχέση να έχει καλή σχέση με τις κόρες μου. Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της, είναι σεξιστικό να λένε “η σύντροφος του Τσαφούλια” και άδικο. Δεν είναι η Άννα αξεσουάρ μου, εγώ είμαι δικό της», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ενώ σχολιάζοντας το πρόσφατο σχόλιο του συναδέλφου του, Γιάννη Κακλέα, για το Μάρκο Σεφερλή, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα το Μάρκο Σεφερλή, είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για το σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση, ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για το Μάρκο Σεφερλή, δε λέει κάτι ούτε για την αξία του Σεφερλή, ούτε για αυτού που έκανε την δήλωση».

«Έχω υπάρξει σκληρός και απαιτητικός ως σκηνοθέτης, αλλά όχι κακοποιητικός», παραδέχτηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ ξεκαθάρισε «Δεν έχει καμία σχέση η εισαγωγή της Μαίρης Χρονοπούλου στο νοσοκομείο με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε».