Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύτηκε η γνωστή σοπράνο!

Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύτηκε η γνωστή σοπράνο!

Μια από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής της έζησε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, η Σόνια Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα σοπράνο παντρεύτηκε τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Η Σόνια Θεοδωρίδου και ο αγαπημένος της Δημήτρης είχαν στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα.

Όσο και αν κόστισε.. Είπα “Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες”, αλλά τελικά είπα “ναι”. Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα. Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά.

Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς», είχε αναφέρει η Σόνια Θεοδωρίδου όταν έκανε γνωστό πριν μερικό καιρό ότι θα παντρευτεί.