Σοφία Βόσσου: «Οι δρόμοι μας με τον Ανδρέα δεν χωρίστηκαν ποτέ»

Σοφία Βόσσου: «Οι δρόμοι μας με τον Ανδρέα δεν χωρίστηκαν ποτέ»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, παραχώρησε η Σοφία Βόσσου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου αλλά και την μακρόχρονη σχέση τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πως σας φαίνεται τηλεοπτικά τώρα; Θα έπρεπε να έχει μια δική του εκπομπή;

Ο Ανδρέας ότι και να κάνει τηλεοπτικά έχει τη δική του σχολή. Άνοιξε έναν δικό του δρόμο στην τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με φοβερή μόρφωση και με απίστευτες δυνατότητες. Είναι τόσο χαρισματικός άνθρωπος και ναι μου λείπει που δεν έχει μια δική του εκπομπή στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνει ένα ωραίο τοκ σόου. Δεν θα ήθελα απλά να τον δω σαν παρουσιαστή γιατί εκεί που είναι το ψωμί του Ανδρέα είναι τα τοκ σόου. Θα ήθελα να τον βλέπω να παίρνει συνεντεύξεις, να κάνει μια μεγάλη εκπομπή όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Όταν χωρίστηκαν οι δρόμοι σας πως το διαχειριστήκατε;

Οι δρόμοι μας με τον Ανδρέα δεν χωρίστηκαν ποτέ. Τα χρώματα της αγάπης μας μονάχα άλλαξαν, το ότι δεν μέναμε μαζί και δεν συνυπήρχαμε ερωτικά. Με τον Ανδρέα δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε μαζί, ανθρώπινα, σαν φίλοι και σαν οικογένεια. Με τον Ανδρέα είναι καρμικό το θέμα και ότι και να γίνει δεν μπορεί κανένας να μας χωρίσει. Ακόμη και να τσακωθούμε μετά από λίγο είναι σαν να μην έγινε. Ο ένας είναι πάντα δίπλα στον άλλο με αγάπη και ενδιαφέρον.