Σοφία Βογιατζάκη: «Ήταν φιάσκο, έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση»

Σοφία Βογιατζάκη: «Ήταν φιάσκο, έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της.

«Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει «εδώ είναι»; Λέω «όχι». Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω «Αχ Νίκο έχεις δίκιο». Χάνομαι…», παραδέχτηκε η Σοφία Βογιατζάκη.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο.

«Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω «Πού πάμε»; Μου λένε «Πελοπόννησο». Λέω «Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο»; Μου λένε «Μα, δεν παίζουμε Πάτρα»; Λέω «Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο», αποκάλυψε η Σοφία Βογιατζάκη.

Μάλιστα, η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε και για την πρώτη της οντισιόν η οποία δεν κύλησε όπως θα περίμενε.

«Πάω στην οντισιόν αποτυχημένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πάρει εμένα σκηνοθέτης από οντισιόν γιατί είμαι αρνητική και δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν πιστεύω πως ένας ηθοποιός, όσο ταλαντούχος και να είναι, μπορεί σε 10 λεπτά να κάνει σωστά τον ρόλο κάτω από αυτή την αγχωτική διαδικασία. Ήταν φιάσκο, έφυγα τρέχοντας από το θέατρο. Σε αυτή την αποτυχημένη οντισιόν με είχε δει ο σκηνοθέτης της σειράς “Είσαι το ταίρι μου” και έτσι μου πρότεινε να συμμετέχω».