Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν το πιστεύω ότι θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη, τσιμπιέμαι»

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν το πιστεύω ότι θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη, τσιμπιέμαι»

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα», στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Σοφία Βογιατζάκη.

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για αυτή τη συνεργασία, δηλώνοντας πως νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργάζεται με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Η πρόταση έγινε, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κιμούλης. Εμένα η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον λατρεύω από 10 χρονών. Έχω φτάσει 52 – 40 χρόνια μετά! – και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θεωρώ πως ο Γιώργος Κιμούλης είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά.

Ξεκινάμε 24 Ιουνίου από Σαλαμίνα. Θα κάνουμε μεγάλο τουρ. Όχι μόνο όταν με πήρε τηλέφωνο, αλλά και τώρα που είμαι στις πρόβες και τον ακούω και τον βλέπω, είναι μαγικός ο τρόπος που μιλάει για το θέατρο και όταν σκηνοθετεί. Είναι υπέροχος όπως δουλεύει. Κάθομαι και τσιμπιέμαι, λέω “τώρα το ζω;”» είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Παράλληλα η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε πως δεν επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων, καθώς έχει τη δική της προσωπική άποψη και γνώμη.

«Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους ποτέ στη ζωή μου εάν δεν τους γνωρίσω η ίδια προσωπικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζουν συμπεράσματα. Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες, γιατί όλοι είμαστε τα πάντα εν δυνάμει. Δεν θα μας βγάλουν όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, δεν μας βγάζουν όλοι τον χειρότερό μας εαυτό. Πέρα από συνεργάτης με κέρδισε και ως άνθρωπος.

Ο κόσμος πιστεύω θα αγκαλιάσει την παράσταση. Και η προηγούμενη δουλειά του πήγε καλά. Ήταν sold out. Ο κόσμος δεν ασχολείται με όλα αυτά, εμείς ασχολούμαστε και οι δημοσιογράφοι. Ο χειρισμός είναι στιγμές-στιγμές από εμάς και τις εκπομπές πολύ κακός», τόνισε η ηθοποιός.