Σοφία Παυλίδου κατά Μάνου Παπαγιάννη: «Ήταν κάτι ακραίο, δεν μπορούσα να το…»

Σοφία Παυλίδου κατά Μάνου Παπαγιάννη: «Ήταν κάτι ακραίο, δεν μπορούσα να το...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδας Νέγκα, βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την εικόνα του καλλιτεχνικού χώρου μετά το metoo και τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η ίδια μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη, για το οποίο και ακολουθήθηκε η δικαστική οδός.

«Έχουν δοθεί πια κάποια κονδύλια από το κράτος με τα οποία καταφέραμε να κάνουμε όλες αυτές τις μεγάλες παραγωγές, τις σειρές εποχής και έτσι κάπως κινείται πια η τηλεόραση. Όχι απλά χρειάζονταν όλα αυτά, ήταν απαραίτητα γιατί δεν είχαμε μυθοπλασία. Πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε σχεδόν σίριαλ, κάτι τούρκικα βλέπαμε μόνο», είπε η Σοφία Παυλίδου και συνέχισε:

«Πλέον πρέπει να μιλάμε και δεν πρέπει να ανεχόμαστε την τοξικότητα. Εμείς οι ηθοποιοί είχαμε συνηθίσει να ζούμε σε αυτά τα περιβάλλοντα. Μετά το Metoo είναι καλύτερα τα πράγματα στον χώρο μας, το σκέφτεται πια ο άλλος. Τώρα δεν μπορώ να πω ότι είναι και 1000%, γιατί η δική μας δουλειά έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποια νεύρα παραπάνω. Νομίζω όμως και από συναδέλφους, με τους οποίους μιλάω, ότι έχουν καλυτερέψει τα πράγματα. Τώρα για να χαθεί εντελώς κάτι θέλουμε πολύ δουλειά και όλα θέλουν πολύ χρόνο».

«Εγώ είμαι ακριβώς όπως ήμουν και πριν με την διαφορά ότι πια βάζω πολύ πιο γρήγορα όρια και το κάνω να είναι εμφανές στον άλλον. Κάτι που δεν έκανα ποτέ γιατί γενικώς είμαι και αγόρια σαν άνθρωπος, δεν έχω όρια οπότε δεν τα έβαζα και ποτέ. Είμαι όμως πιο ξεκάθαρη τώρα, αυτό το έχω αλλάξει, απλά είμαι τυχερή και από τότε έχω βρεθεί σε υγιείς καταστάσεις οπότε δεν χρειάστηκε καν να βάλω αυτά τα όρια.

Καλό είναι να ξέρουν ότι μιλάς. Γιατί μας βλέπουν γυναίκες τώρα και καλό είναι να λέμε ότι καλό είναι να ξέρει ο άλλος ότι δεν θα το κρατήσεις και μέσα σου, αν δεχθείς κάτι το οποίο δεν είναι όπως πρέπει να είναι» υπογράμμισε τότε η Αθηναϊς Νέγκα για να αποκριθεί ως η καλεσμένη της. «Έχω κρατήσει και μάλιστα πάρα πολλά, αυτό όμως ήταν κάτι ακραίο και δεν ήταν κάτι που θα κρατούσες μέσα σου. Φαινόταν δηλαδή όσο κι αν ήθελες να το κρατήσεις μέσα σου. Φαινόταν έξω σου οπότε δεν ήταν κάτι που μπορούσε να κρατηθεί και αλίμονο, τόσο παραβατικές συμπεριφορές, δεν τις κρατάμε μέσα μας. Εννοείται για οποιαδήποτε γυναίκα, άνδρα, παιδί μας ακούει αυτή τη στιγμή», κατέληξε η Σοφία Παυλίδου.