Σοφία Παυλίδου: «Έχει ξεσπάσει πόλεμος, θυμός, καχυποψία, φόβος, αγανάκτηση, αδικία»

Σοφία Παυλίδου: «Έχει ξεσπάσει πόλεμος, θυμός, καχυποψία, φόβος, αγανάκτηση, αδικία»

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Σοφία Παυλίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, παρακινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να δουν διαφορετικά τα πράγματα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και έχουν συγκλονίσει όλον τον κόσμο, έκανε αναφορά για τον εσωτερικό πόλεμο που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε πως όλοι χρειαζόμαστε φως, αγάπη και χαρά.

«Όλες αυτές τις μέρες έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος μέσα μας με τόσα μη θετικά συναισθήματα…

Θυμός, καχυποψία, φόβος, αγανάκτηση, αδικία… Είναι τόσο μεγάλη η έλλειψη Φωτός στα κύτταρα μας που πολύ εύκολα γίνεται έκρηξη και εμφανίζεται η ασθένεια… Αυτή είναι μια μορφή πολέμου σε προσωπικό επίπεδο . Υπάρχει κι ο πόλεμος από έξω με τις ειδήσεις ,τις τύψεις, τις σκέψεις…

Ας Οραματιστούμε έναν κόσμο πλημμυρισμένο από σεβασμό, κατανόηση ,έλλειψη εκμετάλλευσης, αγάπη και χαρά! Έναν κόσμο όπου καθένας από μας θα έχει γαλήνη και θα είναι συνειδητά ελεύθερος. Μόνο φως μας στέλνουν τόσες ψυχές από εκεί ψηλά», έγραψε η Σοφία Παυλίδου στην ανάρτηση της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαύρα ρούχα.