Σοφία Μουτίδου για τον θάνατο του πρώην συζύγου της: «Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιβιώσαμε από μια αυτοκτονία…»

Σοφία Μουτίδου για τον θάνατο του πρώην συζύγου της: «Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιβιώσαμε από μια αυτοκτονία…»

Μέσα από το νέο της βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Σοφία Μουτίδου έκανε μια σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της και πατέρα της κόρης της.

Συγκεκραμένα, με αφορμή τον άνδρα από τη Θεσσαλονίκη που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, λέγοντας:

«Ουσιαστικά μόνο αν απειληθούμε αρχίζουμε και νοιαζόμαστε επί της ουσίας. Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος πέσει στα ναρκωτικά θα κοιτάξεις το πρόβλημα πραγματικά. Μέχρι τότε έλεγες το πρεζόνι. Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι απέναντι στον άλλον ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες.

Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιβιώσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν λοιπόν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων και να κοιτάξεις με μεγαλύτερη κατανόηση και διάθεση επίλυσης των πραγμάτων και όχι χαρακτηρισμού και κατάκρισης».

Θυμίζουμε πως ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου, Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος είχε δώσει τέλος στη ζωή του στις 10 Απριλίου του 2015, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Ο 43χρονος επιχειρηματίας τραυματίστηκε θανάσιμα με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.