Σοφία Μαργαρίτη: «Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα»

Σοφία Μαργαρίτη: «Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα»

Όπως  έγινε γνωστό, νομικά εναντίον της Acun Medya και του παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να στραφεί η περσινή reality επιβίωσης Σοφία Μαργαρίτη.

H πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής του reality επιβίωσης.

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του. Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο.

Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση» είπε η Σοφία Μαργαρίτη, που ανέφερε επίσης πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής.