Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya

Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya

Όπως έγινε γνωστό, κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του Survivor, Acun Medya στρέφεται η Σοφία Μαργαρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor, που αποχώρησε την περυσινή σεζόν από το reality επιβίωσης λόγω τραυματισμού στο πόδι, επισημαίνει στην ανακοίνωση πως η παραγωγή «επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία της με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα αναφέρει:

Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.

Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Αθήνα, 28-05-2022, Απόστολος Λύτρας