Σμαράγδα Καρύδη: «Πρέπει με κάτι να ασχοληθούν οι εκπομπές να πουν κάτι, δεν με…»

Σμαράγδα Καρύδη: «Πρέπει με κάτι να ασχοληθούν οι εκπομπές να πουν κάτι, δεν με...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

H ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για τα σχόλια που γράφονται για εκείνη στα social media με αφορμή την προσωπική της ζωή τονίζοντας πως δεν όλοι θέλουν να μάθουν για τον άλλον ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

«Δεν πολυδιαβάζω σχόλια, μια στο τόσο το κάνω. Δεν έχει και πολύ νόημα να καταθέτεις την άποψή σου γιατί δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορείς να μετατοπίσεις κανέναν. Επειδή τώρα τάχα μου κάνουμε ότι δεν είμαστε κουτσομπόληδες… Όλοι θέλουν να μάθουν για τον άλλον ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Για τα σχόλια έχει σημασία και ποιος τα κάνει, πάντα μετράς ποιος τα κάνει» είπε η Σμαράγδα Καρύδη και πρόσθεσε:

«Είμαι κάφρος λίγο, όχι όσο θέλω. Άμα το αμολήσω, πιστεύω ότι δε θα έχω καλό τέλος. Γενικά συγκρατούμαι σε αυτό. Δεν μπορεί οτιδήποτε σου έρχεται να το εκθέσεις δημοσίως. Το χιούμορ είναι το μόνο που σε κάνει να αντέχεις. Βλέπεις από την αστεία πλευρά και όλα γίνονται πιο εύκολα, τα πάντα έχουν αστεία πλευρά. Το γέλιο το θεωρώ δώρο που μπορείς να κάνεις και στον εαυτό σου και στους άλλους, γι’ αυτό τη θεωρώ την κωμωδία κάτι πολύ σοβαρό».

«Πρέπει με κάτι να ασχοληθούν και οι εκπομπές, να πουν κάτι. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Έχει και σημασία ποιος κάνει τα σχόλια. Στο παράδειγμα με τα ρούχα που μπορεί να φοράω μπορεί να σχολιάσει κάποιος κακόγουστος. Δεν θα τα λάβω υπόψη» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη.