Σμαράγδα Καλημούκου: «Δεν είμαι plus size μοντέλο επειδή έχω καμπύλες»

Σμαράγδα Καλημούκου: «Δεν είμαι plus size μοντέλο επειδή έχω καμπύλες»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Love it”, παραχώρησε η Σμαράγδα Καλημούκου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Η Σμαράγδα Καλημούκου μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόληση της με το plus size modelling, αλλά και για τον σύντροφο της με τον οποίο μετράει 8 χρόνια σχέσης.

«Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα η τηλεόραση, ήμουν αρκετά μικρή αλλά νομίζω πως ήμουν αρκετά συγκρατημένη, ότι πήρα ήταν πάρα πολύ καλό και με βοήθησε πολύ στη συνέχεια», είπε η Σμαράγδα Καλημούκου και συνέχισε για το plus size modelling:

«Πριν πέντε χρόνια μου έγινε μια πρόταση από την εταιρεία που είμαι τώρα να κάνω φωτογραφίσεις, δέχτηκα και σιγά σιγά ξεκίνησαν πολλές φωτογραφίσεις και από το Σεπτέμβριο έχω βγάλει και τη δική μου συλλογή. Το να είσαι plus size model δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Από τη στιγμή που έχω καμπύλες και είμαι πιο juicy και δεν είμαι πάρα πολύ αδύνατη, θεωρούμαι plus size. Θέλω να πω στις κοπέλες που ακούνε αρνητικά σχόλια, να μην δίνουν σημασία σε κανένα από αυτά. Θεωρώ ότι η κάθε γυναίκα έχει την ομορφιά της, όλες πρέπει να υποστηρίζουμε αυτό που είμαστε και η κάθε γυναίκα είναι όμορφη για αυτό που είναι».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Σμαράγδα Καλημούκου ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα φάμε κουφέτα σύντομα. Έχω οχτώ χρόνια σχέση, είμαι πάρα πολύ καλά, ελπίζω να φάμε σύντομα. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, λατρεύω τα παιδιά και ελπίζω να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται».