Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν πρόκειται να πω καμία αλήθεια που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν πρόκειται να πω καμία αλήθεια που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου»

Η κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη κορυφώθηκε όταν ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην δικαστική τους διαμάχη.

Ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια απάντησε με ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της.

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως στενοχωρήθηκε πολύ και ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη ειπώθηκαν τεράστια ψέματα.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δε μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω, ούτε το έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όλα όσα ειπώθηκαν, δεν θα υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Εγώ απευθύνομαι στη δικαιοσύνη, τα στοιχεία αφορούν μόνο τη δικαιοσύνη, δεν είναι προς δημοσίευση και γι’ αυτό δεν θα τα παραθέσω κιόλας στον κόσμο, ούτε πρόκειται να πω καμία αλήθεια που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου. Στενοχωρήθηκα, αλλά έχω περάσει τόσα πολλά τα τελευταία 3 χρόνια… Μέσα από αυτά έχω βγει πιο δυνατή και μπορώ κάπως να το επεξεργαστώ καλύτερα.

Δεν πέταξα καμία μπηχτή. Ό,τι διαβάζετε παντού μπηχτές μπορεί να με τρελάνει. Δηλαδή καμιά φορά μπορεί να πω κάτι και να σκέφτομαι “τώρα αυτό μήπως το πάρουν ως μπηχτή;”, δεν το κάνω αυτό και δεν θέλω να το κάνω.

Εγώ στενοχωριέμαι για το πλαίσιο που μπορεί να πάρει όλο αυτό. Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν και να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου για την δημόσια εικόνα που έχει το προσωπικό όφελος στο τέλος. Δεν θα το κάνω αυτό!

Ο Θοδωρής το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Ήξερε εκ των προτέρων ότι εγώ δεν επρόκειτο να βγω να τοποθετηθώ σε όλα αυτά που ειπώθηκαν, οπότε μπορεί να το κάνει όσες φορές θέλει. Κι έτσι όπως σε κοιτάζω στα μάτια, να σου πω ό,τι κι αν ειπωθεί, όσο τεράστιο ψέμα κι αν είναι, δεν θα το κάνω.

Αυτό που θέλω να μείνει στο τέλος της ημέρας, είναι ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα αν θέλει να χωρίσει, ή να βγει από έναν γάμο, να μην φοβάται τη διαπόμπευση, την κοινωνική αποστράγγιση, τους εκβιασμούς. Εγώ μπορεί να το παθαίνω μπροστά σε όλη την Ελλάδα, αλλά η κάθε γυναίκα μπορεί να το παθαίνει στη γειτονιά της, στο χωριό της ή στην πόλη της και δε μασάμε. Αυτά!» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.