Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του “Next Top Model” έγινε μαμά!

Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του "Next Top Model" έγινε μαμά!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Σεράινα Καζαμία, η οποία έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η νικήτρια του πρώτου Next Top Model που προβλήθηκε στην Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως θα δώσει στην κόρη της το όνομα Alea.

Η Σεράινα μας έδειξε το προσωπάκι της νεογέννητης κορούλας της, ενώ παράλληλα την απαθανάτισε αγκαλιά με τον σύζυγό της.

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο ζει στην Ελβετία μαζί με τον σύζυγό της Jonas Kappeli, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες.

«Μέχρι τα έξι µου χρόνια ήμασταν στην Ελλάδα οικογενειακώς. Μετά τέλειωσα το σχολείο στην Ελβετία και μόλις έγινα 17 γύρισα ξανά στην Ελλάδα. Αποφάσισα να ζήσω και πάλι στην Ελβετία. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθημερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραμμα που έχει, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Εχώ mια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη ζωή. Εννοείται πως µου λείπει η Ελλάδα. Tο φαγητό, τα νησιά, η θάλασσα, οι φίλοι. Έρχομαι µία µε δύο φορές τον χρόνο. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στην Κάλυμνο -το λάτρεψα αυτό το νησί- και στην Κρήτη, από όπου κατάγεται ο πατέρας µου» είχε δηλώσει η Σεράινα Καζαμία σε παλιότερη συνέντευξή της.