Σε καραντίνα η Τίνα Μεσσαροπούλου με συμπτώματα κορονοϊού

Σε καραντίνα η Τίνα Μεσσαροπούλου με συμπτώματα κορονοϊού

Ένα ακόμη κρούσμα κορονοϊού “χτύπησε” την ομάδα στο Happy Day, καθώς μετά τον Λευτέρη Μητσόπουλο, θετική στον κορονοϊό φαίνεται πως είναι και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως έχει τα συμπτώματα του ιού και για αυτό μπήκε σε καραντίνα, παρότι τα rapid και τα self test της βγαίνουν αρνητικά.

«Τα rapid και τα self test βγαίνουν αρνητικά. Θα πάω να κάνω μοριακό σε λίγο. Δε νομίζω πως τη γλίτωσα αυτή τη φορά. Είναι παντού. Σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Το πρώτο 24ωρο ήταν λίγο δύσκολο. Έκανα δέκατα και κάποιες μυαλγίες.

Από χθες το μεσημέρι είμαι μια χαρά, αλλά έρχονται όλα τα συμπτώματα. Είχα λίγο βήχα χθες το βράδυ και τώρα είμαι πιο μπουκωμένη. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Οι μυαλγίες σταμάτησαν από χθες. Δε νομίζω να είναι απλή γρίπη. Το καλό είναι πως δεν ήρθα σε επαφή με κανένα. Εμφάνισα δέκατα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Δεν ήρθα με κανέναν άλλο σε επαφή» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Παράλληλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως και η αδερφή της διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και το βρήκε σε τυχαίο τεστ που έκανε πριν πάει στην κουμπάρα της.