Σάκης Τανιμανίδης για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα»

Σάκης Τανιμανίδης για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα»

Στο Μιλάνο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα για επαγγελματικούς λόγους και αρκετοί ήταν αυτοί που την κατέκριναν μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα σχολιάστηκε αρνητικά από τους ακόλουθούς της για την επιλογή της να φορέσει ένα μπλουζάκι που τόνιζε το μπούστο της , αλλά και για το γεγονός ότι άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια μόνα τους.

Μάλιστα, η ίδια απάντησε με μια ανάρτηση στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε με το γεγονός να σχολιάζεται έντονα στα social media και αρκετοί να την υποστηρίζουν δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης που ανήρτησε τη φωτογραφία της Χριστίνας που σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του Instagram και έγραψε:

«Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια.

(Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες).

Να κάνεις ότι θέλεις, να φοράς ότι γουστάρεις, να πηγαίνει όπου θέλει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό…Αυτός ξέρει καλύτερα».