Σάκης Τανιμανίδης: «Αυτή η ερώτηση με εκνευρίζει αφάνταστα, είμαστε χαμηλού επιπέδου;»

Σάκης Τανιμανίδης: «Αυτή η ερώτηση με εκνευρίζει αφάνταστα, είμαστε χαμηλού επιπέδου;»

Ο Σάκης Τανιμανίδης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα socia media, μοιράζεται καθημερινά διάφορα πράγματα από την προσωπική και επαγγελματικη του ζωή με τους followers του.

Αυτή τη φορά, σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σε ένα Q&A που έκανε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, μία εξ αυτών ήταν και για το show επιχειρηματικότητας που παρουσιάζει, το Dragons’ Den.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που δέχτηκε ήταν και για το εάν η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί μία εκπομπή επιχειρηματικού επιπέδου, με τον ίδιο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

«Αυτή την ερώτηση για το εάν οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχτούν μία εκπομπή τέτοιου επιπέδου, την ακούω από πολλούς και με εκνευρίζει, με εκνευρίζει αφάνταστα. Δηλαδή ότι οι Έλληνες δεν είμαστε τέτοιου επιπέδου; Είμαστε χαμηλού και δεν ξέρουμε από business και δεν θα δεχτούμε κι αυτήν την εκπομπή; Το αντίθετο. Και από ό,τι φαίνεται από την αγάπη του κόσμου, οι Έλληνες είναι 100% έτοιμοι να δεχτούν μία εκπομπή που τους δίνει και μία διαφορετική τροφή για σκέψη. Μην τα λέτε αυτά τα πράγματα», ανέφερε o Σάκης Τανιμανίδης.