Σάκης Κατσούλης: «Μετά από έναν χρόνο, πληρώθηκα από το Survivor. Καιρός ήταν. Ήρθε η…»

Σάκης Κατσούλης: «Μετά από έναν χρόνο, πληρώθηκα από το Survivor. Καιρός ήταν. Ήρθε η...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, παραχώρησε ο Σάκης Κατσούλης.

Παράλληλα ο Σάκης αποκάλυψε πως έναν χρόνο περίπου μετά το τέλος του περσινού κύκλου του Survivor πήρε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Μετά από έναν χρόνο, πληρώθηκα από το Survivor. Καιρός ήταν. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα όπου με χρειαστεί παρότι είναι πολύ ανεξάρτητη και έχει δηλώσει ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Τα κάνει όντως όλα μόνη της, είναι πολύ ανεξάρτητη και μου αρέσει σε αυτό το κομμάτι. Βάζει στόχους, δουλεύει πάρα πολλές ώρες και είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Ενώ σχετικά με το φετινό reality, ο περσινός νικητής τόνισε: «Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο για το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι και έχει μπει πολύ σε κομμάτια ριάλιτι. Υπάρχει πολύ τσακωμός και ίντριγκα και ο κόσμος έχει κουραστεί. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι. Παίρνει μια κούπα στα χέρια του και πάει στην κάμερα να πει το οποιοδήποτε κουτσομπολιό. Τα λέει όλα πίσω από τις πλάτες των άλλων» ανέφερε σε άλλο σημείο για το Survivor».