Σάκης Κατσούλης: «Ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω ένα δυσάρεστο τέλος…» | Η ανάρτησή του

Σάκης Κατσούλης: «Ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω ένα δυσάρεστο τέλος...» | Η ανάρτησή του

Ο Σάκης Κατσούλης που είναι ιδιαιτέρα ενεργός στα social media, με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ανακοίνωσε πως το πρώτο κατάστημα ρούχων που άνοιξε, κατεβάζει οριστικά ρολά.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης έριξε τα “καρφιά” του προς ορισμένους συνεργάτες του.

«Στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά και σίγουρα καθόλου εύκολα. Όπως σας δείχνω τα όμορφα της ζωής λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω με το σημερινό βίντεο ένα δυσάρεστο τέλος.

Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία του πρώτου μου καταστήματος μετά από 6 χρόνια επιτυχίας και στήριξης από εσάς. Δυστυχώς, για την επιτυχία στις επιχειρήσεις δεν φτάνει το ρίσκο αν δεν υπάρχουν θεμέλια και το μαγαζί αυτό όσες καλές ημέρες κι αν υπήρξαν απέτυχε μη ηθελημένα τουλάχιστον από πλευράς μου στο θεμέλιο του συνεταιρισμού.

Για τον λόγο αυτό από καρδιάς σας συμβουλεύω και πρωτίστως εμένα πλέον φυσικά να προσέχουμε όλοι ποιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε. Σε καμία περίπτωση αυτή η ατυχής επιλογή μου στο κομμάτι του συνεταιρισμού δεν θα με κάνει να σταματήσω να εμπιστεύομαι τόσο τους λοιπούς συνεργάτες μου που τους ευχαριστώ πολύ και τους ανθρώπους γύρω μου. Σίγουρα δεν θα το βάλω κάτω. Θα το κρατήσω βαθιά μέσα μου ως μια δυνατή σφαλιάρα. Κοιτώντας μπροστά με περισσότερη προσοχή και μεγαλύτερη εμπειρία», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.