Ρούλα Ρέβη: «Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις»

Ρούλα Ρέβη: «Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», παραχώρησε η Ρούλα Ρέβη.

Η φωτογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί στο παρελθόν. Επίσης παραδέχθηκε ότι κατά την διάρκεια των σχολικών της χρόνων έχει δεχθεί μπούλινγκ από το ίδιο το περιβάλλον του σχολείου, το οποίο σκέφτεται να τελειώσει.

Παράλληλα η Ρούλα Ρέβη μίλησε και για τον σύζυγό της, τον Αποστόλη Τότσικα υποστηρίζοντας ότι είναι ο πιο φωτογενής άνθρωπος στην Ελλάδα και μάλιστα τον χαρακτήρισε «εκνευριστικά φωτογενή».

«Παλιότερα είχα το άγχος να προλάβω δουλειά και οικογένεια, τώρα έχω τον έλεγχο, δηλαδή λέω αν δεν βγαίνει κάτι, αυτό θα το κάνω αργότερα. Το άγχος μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί δημιουργικά, μπορεί να σε μπλοκάρει», είπε η Ρούλα Ρέβη και πρόσθεσε:

«Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εφηβεία, αλλά και αργότερα σαν επαγγελματίας από εργοδότες. Από τότε που πήγαινα σχολείο, αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ σε κακοποιητικές συμπεριφορές».

Όσο για το γεγονός ότι δεν τελείωσε το σχολείο, η φωτογράφος εξομολογήθηκε: «Δε θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν τότε. Με τίποτα γιατί για να σταματήσω τότε το σχολείο σημαίνει ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά. Έφαγα μπούλινγκ μέσα στο σχολείο από το ίδιο το σχολείο σαν περιβάλλον. Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις που δεν έχω τελειώσει μόνο και μόνο για να πω στα παιδιά μου ότι δεν είχα τελειώσει το σχολείο, αλλά το έκανα τώρα».