Ρούλα Κορομηλά: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο»

Ρούλα Κορομηλά: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, ήταν η Ρούλα Κορομηλά.

Οι δύο γυναίκες μετά από 26 χρόνια κοινής τηλεοπτικής συνάντησης, βρέθηκαν πάλι μαζί και είχαν μία αποκαλυπτική κουβέντα.

Τόσο η Ρούλα Κορομηλά, όσο και η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκαν ιστορίες από την περίοδο που παρουσίαζαν την εκπομπή “Πρωινός Καφές”.

Η Ρούλα Κορομηλά μεταξύ άλλων έκανε μια εξομολόγηση για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

«Κάποια στιγμή έσπασε κάτι μέσα μου και έψαχνα τον εαυτό μου… Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με εμένα. Να ψάξω να δω τι γίνεται μέσα μου γιατί αν συνέχιζα με αυτό το άγχος και με αυτή την πίεση και το ξύλο που έτρωγα από δεξιά και αριστερά να λένε διάφορα για μένα και να τα καλύπτω για να μην στεναχωριέται η μητέρα μου, ο πατέρας μου που στεναχωριόταν πολύ… Ήταν άδικα όλα αυτά αλλά πιο πολύ κουράστηκα. Ήθελα να ξαποστάσω, να κάτσω… Να ζήσω στιγμές που δεν έζησα τελευταία το είπα, πριν αρρωστήσω.

Κάθισα και ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ και αρρώστησα και είπα τέλος. Δεν είχα δυνάμεις. Φοβήθηκα μην πεθάνω και αποσύρθηκα. Πέρασα πολύ δύσκολα.

Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, αν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα πέθαινα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, ένα μάθημα αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους να τους βλέπω με τα μάτια της καρδιάς, να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα πιο ωραία.

Όταν σου συμβεί κάτι για το οποίο σκέφτεσαι πως δεν θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και δεν θα δεις τους δικούς σου ανθρώπους, εκεί αλλάζεις. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σε εμένα, κάτι θα ήθελε να μου πει. Επειδή υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται με πολλά προβλήματα, άντλησα δύναμη από μένα. Αν δεν έβγαζα δύναμη δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο που ο οργανισμός μου το δημιούργησε από την πίεση και από την στεναχώρια τους», ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά.