Ρούλα Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της: «Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα»

Ρούλα Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της: «Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.

«Όταν περάσεις από συμπληγάδες και όταν περάσεις από κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποια στιγμή αισθανθείς ότι θα σταματήσεις να χαμογελάς, θα σταματήσεις να βλέπεις τον ήλιο, τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου, υποφέρεις, τότε αναθεωρείς πράγματα πάρα πολλά. Τα προβλήματα υγείας όταν είναι σοβαρά, σε βοηθάνε και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Κάποιοι όταν περάσουν δύσκολα κλείνονται στον εαυτό τους. Δεν ήθελα να καταθέσω τα όπλα. Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν σηκώνω τα χέρια ψηλά εύκολα. Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα», εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

«Τα έβλεπα πριν στον αφρό τα πράγματα, μετά είδα όμως ότι ο αφρός είναι αφρός. Απομάκρυνα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για μένα ήταν τοξικοί. Δεν το είχα καταλάβει, το κατάλαβα εκ των υστέρων και επέλεξα να ζω μια ήρεμη ζωή με ανθρώπους που μου δείχνουν και έμπρακτα ότι με αγαπάνε και με σέβονται» πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά επεσήμανε ότι εύχεται να μην ισχύουν οι καταγγελίες.