Ρινόκερος: Ο Γιάννης Κακλέας απαντάει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη

Ρινόκερος: Ο Γιάννης Κακλέας απαντάει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη

Όπως έγινε γνωστό, ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος» του Ιονέσκο.

Μάλιστα, οι πρόβες της παράστασης ξεκίνησαν ξανά και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, αλλά και την αντικατάστασή του από τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

«Σώθηκε η παράσταση. Ήταν δική μου επιλογή ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ήμασταν και στον Ορέστη παρέα. Η παράσταση θα ανέβει 16 Δεκεμβρίου και θα είναι όλα καλά. Τον Άρη Σερβετάλη εγώ τον πρότεινα. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό, σαν σκηνοθέτης, ξέρεις πως θα το φέρει εις πέρας. Οπότε είμαι σίγουρος πως ο Αιμιλιανός θα είναι σωστός.

Είμαστε χαρούμενοι που δε θα κατέβει η παράσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας. Τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης το είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Είναι ένα δικό μου παιδί. Τον ξέρω από 20 χρονών. Πήρε αυτή την απόφαση και μας το ανακοίνωσε. Θα μπορούσε να είχε μείνει να κάνουμε κάποιες πρόβες μαζί. Αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν. Οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος» σχολίασε ο Γιάννης Κακλέας.