Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με την λευχαιμία: “Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι”

Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με την λευχαιμία: “Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», παραχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του DWTS, μεταξύ άλλων μίλησε για την μάχη της με την λευχαιμία και συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Ξέραμε ότι είναι ένα πρόβλημα αιματολογικό. Χωρίς να ξέρω τη σοβαρότητά του. Κάπου μέσα μου ήξερα τι είναι και δεν ήθελα ούτε εγώ να το δεχτώ. Με το που έβαζα στο μυαλό μου τη λευχαιμία, κατευθείαν μου ερχόταν άνθρωποι πονεμένοι, χωρίς μαλλιά, που πεθαίνουν.

Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ. Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό.

Ήρθε η στιγμή που δεν ήθελα να χορεύω. Εκείνη την ημέρα πήρα ένα μήνυμα από μία μαμά στο Ελπίδα με την κόρη της να χορεύει πάνω στο κρεβάτι, όπου το κοριτσάκι μου έλεγε “Ρεγγίνα, χορεύουμε μαζί”. Καταλαβαίνεις ότι δε σταμάτησα ποτέ να χορεύω. Και αυτή η μικρή είναι η δική μου δύναμη», είπε η Ρεγγίνα Μακέδου.