Ράνια Θρασκιά για Όμορφο Κόσμο: «Πήγα γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο»

Ράνια Θρασκιά για Όμορφο Κόσμο: «Πήγα γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε η Ράνια Θρασκιά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων και τον λόγο που δέχθηκε να μετακομίσει στον «Όμορφο κόσμο» του Mega, αλλά και το τι τελικά συνέβη φέτος με τον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

«Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα κάποια δεδομένα στο χώρο, ένα τηλέφωνο να σηκώσω ή μια δυνατή πλάτη. Είχα μεγάλο άγχος στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Την πρώτη χρονιά στα δελτία ήμουν ταυτόχρονα και στο ”Καλημέρα Ελλάδα”. Έπρεπε να φεύγω από Σύνταγμα, εκείνη την περίοδο είχε τύχει να παρατήσω το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας, να ανεβώ να πω το δελτίο και να γυρίσω να το πάρω. Έχω φτάσει πρωί και επειδή από κάτω είχε μπουζούκια και ήταν ακόμη ανοιχτά δεν είχε παρκινγκ», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Όσο για την απόφαση να συμμετέχει στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί», η Ράνια Θρασκιά ανέφερε: «Πήγα γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο. Στην ενημέρωση δεν είχα ρεπό, δεν είχα καλοκαίρια. Η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν ”δεν θα δουλεύω δηλαδή Σαββατοκύριακο;” έτσι πήρα την απόφαση».

«Το ”Κοιτάω μπροστά» ήταν μεγάλο τόλμημα για μένα. Να φύγω από μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή και ένα τόσο επιτυχημένο κανάλι. Το ”ΕLATTE” στον ΑΝΤ1 ήταν δύσκολο γιατί συνδύαζε δυο ώρες ενημέρωσης και δυο ψυχαγωγίας. Υπήρχε ένα συμβόλαιο που με κρατούσε δεσμευμένη.

Υποτίθεται πως θα πηγαίναμε Σαββατοκύριακο. Δεν έγινε λόγω budget. Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί έτσι ξεκίνησαν οι σπουδές μου. Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου αλλά όχι τώρα, στην αρχή της σεζόν», παραδέχθηκε η Ράνια Θρασκιά.

Ενώ κλείνοντας η Ράνια Θρασκιά αποκάλυψε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με το ”Κοιτάω Μπροστά” προσαρμοσμένο στο 2023».