Πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών: “Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην…”

Πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών: “Κρυβόμουν από το πλάνο για να μην…”

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουνίου ο ΄Β κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο ΄Γ κύκλος προετοιμάζεται πυρετωδώς από τους σεναριογράφους και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να περνάει τα βράδια του, παρακολουθώντας τις καταιγιστικές εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, τα γυρίσματα της σειράς που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Σεπτέμβρη, έχουν ήδη ξεκινήσει και το Διαφάνι θα μπει στην περίοδο της Χούντας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το μεγάλο φινάλε του 2ου κύκλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι το πρόσωπο που μπαίνει και ανατρέπει τα πάντα στη σειρά.

Ενώ με αφορμή την επιστροφή της σειράς, η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων θυμήθηκε μερικές έντονες στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς.

Κοινά χαρακτηριστικά έχετε με την Αγορίτσα;

Είμαι κι εγώ πάντα στη ζωή μου προστάτιδα. Αυτή που προσπαθεί να ενώσει τους φίλους και την οικογένεια. Αυτό το κοινό έχω με την ηρωίδα.

Θα μοιραστείτε μαζί μου μια στιγμή που θυμάστε πολύ έντονα από τα γυρίσματα;

Υπήρχαν στιγμές που κρυβόμουν από το πλάνο, για να μη φανεί το τράνταγμά μου από τα γέλια. Ασταμάτητα γέλια. Παράλληλα και αληθινά κλάματα. Όπως έγινε με τον θάνατο της Κάτιας Δανδουλάκη στην σειρά. Δεν ήταν καθόλου τεχνητό το κλάμα μου, ήταν απόλυτα αληθινό. Της έχω μεγάλη συμπάθεια και αγάπη και το ότι θα έφευγε από την σειρά, μου στοίχισε. Ταυτόχρονα η ερμηνεία που έβλεπα μπροστά μου, ήταν υπέροχη, καταπληκτική, τόσο αληθινή και συγκινητική.