Πρώην παίκτης του “Survivor” συμμετέχει στους “Αναλώσιμους 4”

Πρώην παίκτης του "Survivor" συμμετέχει στους "Αναλώσιμους 4"

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 4η ταινία των «Αναλώσιμων» έχει ξεκινήσει γυρίσματα μερικά εκ των οποίων γίνονται στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ένας πρώην παίκτης του «Survivor» αναμένεται να λάβει μέρος στην χολιγουντιανή ταινία.

Ο λόγος για τον Ορέστη Τσανγκ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «Survivor» που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε και στην ταινία «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Antonio Bandera, όπου επίσης γυρίστηκε τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», είπε ο Ορέστης μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ανέφερε ότι τους «Αναλώσιμους» που γυρίζονται τώρα, έχει αναλάβει η ίδια εταιρεία παραγωγής και είναι ακόμη μεγαλύτερων προδιαγραφών, αφού έχει το διπλάσιο μπάτζετ από το «The Enforcer».

«Είναι τρομερό να βλέπεις τον Τζέισον Στέιθαμ που είναι και παραγωγός σε αυτή την ταινία να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι δίπλα στον 50 Cents, τη Μέγκαν Φοξ και άλλους», τόνισε ο Ορέστης Τσανγκ μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του «Survivor», που αποκάλυψε ότι λίγο περισσότερο ντίβα από τους υπόλοιπους είναι η Megan Fox.

Όσο για τον ρόλο του στους «Αναλώσιμους», ο Ορέστης Τσανγκ θα ντουμπλάρει ένα άλλον ηθοποιό, όταν εκείνος ξεκουράζεται. Το πρόσωπό του ωστόσο δε θα φαίνεται.

Τέλος ο Ορέστης Τσανγκ αποκάλυψε ότι με τον Antonio Bandera έπαιξε πραγματικά ξύλο: «Είναι αυτός που με χαστούκιζε και με έδερνε», είπε.