Πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε από την Μιμή Ντενίση για την ταινία της

Πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε από την Μιμή Ντενίση για την ταινία της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και στην πρόταση που δέχτηκε από τη Μιμή Ντενίση για την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

«Μπορεί να πήγαινα σε ένα All Star. Έχουμε μιλήσει με τον Acun. Αντιμετώπισα έναν νέο Γιώργο, σαν ένα μικρό παιδί που μπορεί να αποδείξει πράγματα. Ήμουν λίγο καλομαθημένος με τις ανέσεις μου, να πηγαίνω τις διακοπές μου, να τρώω συγκεκριμένες ώρες.

Ο Acun μας αγαπάει, ίσως λίγο περισσότερο εμάς τους έξι (Ασημακόπουλος, Σάκης, Μαριαλένα, Μπόγδανος, Καρολίνα, Δαλάκα). Κάτι θα δείτε του χρόνου. Τον Ηλία Μπόγδανο τον αγαπώ, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Είχα στεναχωρηθεί με μια δήλωσή του, αλλά με πήρε τηλέφωνο και το λύσαμε. Στο Survivor είχα αποτκήσει βακτήρια, είχα πρηστεί γιατί έχω δυσανεξία στην καρύδα. Έχω κάνει μία μικρή λιποαναρρόφηση για να κάνω promotion του συγκεκριμένου γιατρού. Οι κοιλιακοί είναι δικοί μου», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακόμη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε την πρόταση που είχε από τη Μιμή Ντενίση για να παίξει στην ταινία της:

«Είχα δεχτεί πρόταση από τη Μιμή Ντενίση για να παίξω στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, αλλά είχα να πάω στο Survivor. Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, αλλά κάτι θα είδε σε μένα».