Ποινή φυλάκισης αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Nicki Minaj

Ποινή φυλάκισης αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Nicki Minaj

Ο σύζυγος της Nicki Minaj φαίνεται πως αντιμετωπίζει την μέγιστη ποινή φυλάκισης 10 ετών και αποφυλάκιση υπό επιτήρηση και ο λόγος είναι οι κατηγορία περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Συγκεκριμένα τα δικαστικά αρχεία που έλαβε το Αμερικανικό People δείχνουν ότι ο 43χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του την Πέμπτη κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης με το αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο για την Κεντρική Περιφέρεια της Καλιφόρνιας, η οποία επιβλέπει τόσο το κεντρικό όσο και το νότιο τμήμα της πολιτείας.

Ενώ η ποινή του έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου 2022.

Ένας πληρεξούσιος και ένας εκπρόσωπος της Minaj δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο στο περιοδικό που επικοινώνησε μαζί τους.

Ο Kenneth συνελήφθη τον Μάρτιο του 2020, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση. Εκείνη την εποχή, ο Petty δήλωσε αθώος και έβαλε εγγύηση 100.000 δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία στα οποία είχε πρόσβαση το PEOPLE.

Μάλιστα, καταδικάστηκε για πρώτο βαθμό απόπειρας βιασμού μιας 16χρονης κοπέλας το 1995. Καταδικάστηκε σε 18 έως 54 μήνες, αλλά πέρασε τέσσερα χρόνια στη φυλακή. Ο Petty είναι εγγεγραμμένος δράστης δεύτερου επιπέδου στη Νέα Υόρκη, πράγμα που σημαίνει ότι θεωρείται πως υπάρχει “μέτριος κίνδυνος επανάληψης του αδικήματος”.

Τον περασμένο Αύγουστο, η φερόμενη ως θύμα βιασμού του Petty, Jennifer Hough, κατέθεσε μήνυση εναντίον του και της Minaj, στην οποία κατηγόρησε το ζευγάρι ότι προσπάθησε να την εκφοβίσει ώστε να αποσύρει την κατηγορία της για βιασμό.