Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει λίγο επικίνδυνες»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει λίγο επικίνδυνες»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αφορμή την πρεμιέρα του μιούζικαλ “Mamma Mia” που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι των καταγγελιών.

«Αυτή τη στιγμή, οι προτάσεις στην τηλεόραση είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πολύ. Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει κι η ίδια θύμα. Έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις, μάλλον μας κάνει λίγο επικίνδυνες.

Επειδή είμαστε σε έναν χώρο που κατά καιρούς συμβαίνουν διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως μας θεωρούν αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει. Κι είναι αλήθεια αυτό. Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα, είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.