Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Κιμούλη: «Ήταν διαβασμένος στις δηλώσεις που έκανε έξω από το δικαστήριο»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Κιμούλη: «Ήταν διαβασμένος στις δηλώσεις που έκανε έξω από το δικαστήριο»

Μέσα από την εκπομπή της στον Pride 98.6, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρά, αλλά και του ΣΕΗ, με την οποία διεκδικεί αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

«Τα γεγονότα που συνέβησαν στη Ζέτα τα επιβεβαίωσαν με ένορκες καταθέσεις η Δώρα Χρυσικού και ο Γιώργος Ψαρράς και γι’ αυτόν τον λόγο έφαγαν τις μηνύσεις που έφαγαν. Αυτό που θέλω να κουβεντιάσουμε είναι ότι στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κιμούλης ήταν πολύ διαβασμένος στις δηλώσεις του, μίλησε για το κίνημα metoo και είπε ότι είναι υπέρμαχος.

Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό γιατί χρησιμοποίησε από τον χώρο του θεάτρου τον πρώτο άνθρωπο που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για κακοποιητική συμπεριφορά ως έναν άνθρωπο που ψεύδεται

Η γυναίκα αυτή δηλαδή που έχει μία πολύ λαμπρή καριέρα, όπως και οι άλλοι δύο, αποφάσισαν μία ωραία μέρα να εκμεταλλευτούν το metoo και να αναφερθούν σε αυτή τη βία που ισχυρίζεται η Ζέτα ότι έχει υποστεί, προκειμένου να γίνουν γνωστοί και να έχουν δουλειά; Γιατί πριν που ήταν; Ήταν άγνωστοι;

Γενικά αυτό είναι ένα σενάριο που είναι αστείο, δηλαδή γελάμε με αυτό το πράγμα, γιατί το ίδιο συνέβη και στη δική μας περίπτωση με τον Φιλιππίδη, ότι δημιουργήσαμε τα γεγονότα για να αποκτήσουμε φήμη και δουλειά, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Δεν το συζητάμε, γελάει ο κόσμος. Περιμένουμε τις αποφάσεις του δικαστηρίου κι ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.