Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι γελοία πράγματα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα»

Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι γελοία πράγματα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα»

Στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος είχε καταγγελθεί το 2020 για σεξουαλική παρενόχληση από την Ελένη Χρονοπούλου.

Μάλιστα, ο Ευρωβουλευτής και ο ηθοποιός υπέβαλε την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την υπόθεση να προκαλεί πολιτικό «σεισμό» και αντιδράσεις.

Ενώ στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη βρίσκεται η καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή που μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» χαρακτηρίζοντας γελοία τα όσα ακούγονται.

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα», είπε η Πηγή Δεβετζή.

«Νομίζω ότι ο Αλέξης δεν θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο», πρόσθεσε η Πηγή Δεβετζή.