Πέτρος Λαγούτης: «Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή»

Πέτρος Λαγούτης: «Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Μυρτώ Αλικάκη αλλά και τον λόγο που έκοψαν τον γιο τους από τη δραματική σχολή.

«Με την πρώην σύζυγο μου, Μυρτώ Αλικάκη, είχαμε ξανασυνεργαστεί μετά το διαζύγιο μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε μαζί με τη Μυρτώ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί της, είναι μία πολύ καλή ηθοποιός. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας και είναι ωραίο να δουλεύουμε μαζί» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο του, λέγοντας: «Ο γιος μου Δημήτρης μάς ανακοίνωσε εν ψυχρώ ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είχε περάσει ήδη στο πανεπιστήμιο άλλα μας είπε ότι θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική. Εγώ και η Μυρτώ, από τότε που ήταν μικρά τα παιδιά μας προσπαθούμε να τους δημιουργήσουμε τη λογική να κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπάνε.

Η ζωή είναι δύσκολη, η δουλειά είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας οπότε αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να είσαι καλά. Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή, γιατί πήρε μέρος στο Έτερος εγώ. Αυτός είναι ο κανονισμός. Φέτος ο Δημήτρης πέρασε στο εθνικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και μεγάλη τιμή δική του, άλλα και δίκη μας. Δεν προσπαθώ να γίνω vegetarian, όπως ο γιος μου, άλλα αυτή του η στάση με έχει επηρεάσει και έχω μειώσει πολύ το κρέας».