Πέτρος Λαγούτης για την σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Ζηλεύω πιο δύσκολα σε σημείο που ανησυχώ»

Πέτρος Λαγούτης για την σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Ζηλεύω πιο δύσκολα σε σημείο που ανησυχώ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

«Έχουμε την περιοδεία των «Τέλειων ξένων», θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό, καμία φορά κάποιος μπορεί να μπει στο θέατρο και να τρώει πατατάκια λες και βλέπει τηλεόραση, το θέατρο δεν είναι τηλεόραση», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Όσο για την εμπειρία του στην τηλεόραση, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε: «Ο κόσμος θεωρεί τα τηλεοπτικά γυρίσματα πιο εύκολα από ότι είναι, είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά με κακουχίες. Στην ταινία «Λούφα και απαλλαγή» κάναμε γυρίσματα στην Πάρνηθα καταχείμωνο και μας έβρεχαν με λάσπες. Κάποτε στην Μυτιλήνη με μπέρδεψαν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Καλυβάτση τον μπέρδεψαν με τον Αντώνη Κανάκη».

Ενώ για την σχέση και την συνεργασία του με την Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, ο Πέτρος Λαγούτης ξεκαθάρισε: «Να είμαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο ευχαριστιέμαι το να δουλεύω μαζί του, δεν το θεωρώ δύσκολο. Μικρότερος ήμουν πιο ζηλιάρης, τώρα ζηλεύω πιο δύσκολα, σε σημείο που ανησυχώ. Είναι πιθανό να κάνουμε κάτι στο θέατρο του χρόνου με την Μάρθα».

https://youtu.be/qHzFQd5u1TM