Πέτρος Ίμβριος: «Όταν έχασα τον πατέρα μου έχασα τη…»

Πέτρος-Ίμβριος-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος με αφορμή τα γυρίσματα του νέου του video clip.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την εξαιρετική σχέση που έχει τόσο εκείνος όσο και η νυν σύζυγός του με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δυο εκ των τριών παιδιών του.

«Έχω μια καταπληκτική σχέση με την πρώην σύζυγό μου όπως έχει και η νυν γυναίκα μου. Υπάρχει μια συζήτηση που έγινε εξ αρχής από τη μέρα που δε θα είμαστε πλέον μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Είπαμε ότι θα χωρίσουμε το σπίτι μας, το κρεβάτι μας, τις ζωές μας αλλά δε μπορεί να χωρίσουμε σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά μας, και τα παιδιά μας είναι το παν.

Δεν έπαψα να την αγαπώ. Σαφώς και την αγαπώ. Δεν έπαψα να τη φροντίζω, όπως φροντίζω και τα παιδιά μου. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί, άσχετα αν κάποια στιγμή οι δρόμοι χωρίζουν και η ζωή τα φέρνει διαφορετικά» είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

Μάλιστα, ο Πέτρος Ίμβριος αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Την απώλεια του πατέρα μου δεν τη διαχειρίζομαι. Ζεις με αυτό. Αυτό που ένιωσα όταν πέθανε είναι ότι έχασα τη ρίζα μου. Μου έφυγε η Γη κάτω από τα πόδια. Τον έχω δει δυο φορές στο όνειρό μου. Αυτό που λένε ότι οι ψυχές γυρνάνε πάντα στα αγαπημένα τους μέρη, τον έβλεπα πάντα στα Λουτρά στη Σαμοθράκη όπου έχουμε και ένα εξοχικό του παππού μου και μένανε ως επί το πλείστον τα καλοκαίρια οι γονείς μου. ΄Κάθε φορά τον βλέπω εκεί. Πηγαίνω πολλές φορές στη Σαμοθράκη» είπε ο Πέτρος Ίμβριος.