Headlines

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Ο πρώην σύζυγός μου έχει γίνει ο…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Η σεναριογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της στα Κύθηρα, την καθημερινότητά της, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πρώην σύζυγό της.

«Η καθημερινότητα μου στα Κύθηρα είναι διαφορετική, όλα γίνονται πιο άνετα. Η επαφή με τη φύση κάνει όλη τη διαφορά. Στην πόλη θέλω να επιστρέψω για αυτά που στερούμαι για θέατρο και τον κινηματογράφο», είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Ενώ αναφορικά με το πέρασμα του χρόνου η Μιρέλλα Παπαοικονόμου παραδέχθηκε: «Δεν μου πολυαρέσει όταν γερνάω και η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο».

Όσο για τον πρώην σύζυγό της, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου δήλωσε: «Είναι ο καλύτερος μου φίλος, είναι εξαιρετικός πατέρας και με έχει στηρίξει σε όλα. Ταξιδεύουμε μαζί, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω ότι απλά όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε καταλάβαμε ότι ίσως να μην ταιριάζουμε ως ζευγάρι. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα γιατί έχω φίλους, την αδελφή μου, έχω δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ ξανά, αλλά μπορεί να έρθει κάτι κεραυνοβόλο και να ανατρέψει όλα τα ποτέ μου».

Επίσης η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αναφέρθηκε και στους γιους της, λέγοντας: «Ο ένας μου γιος είναι στην Αμερική και μιλάμε καθημερινά. Θέλω να βλέπω τον εγγονό μου. Ο άλλος μου γιος είναι εδώ και τον βλέπω αρκετά συχνά».