Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Όταν κυκλοφορείς έξω, θα σε κοιτάνε αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να σκέφτεται έτσι. Δηλαδή εγώ θα βγω κανονικά. Γιατί να μη βγεις; Και να σε δουν με την κοπέλα σου, για παράδειγμα, δεν έγινε κάτι. Επίσης, πίστεψέ με, αν θέλεις να βγεις πρώτο ραντεβού ή να πας κάπου με το κορίτσι σου, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις και να μη σε δει κανείς. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο αυτό», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης και συνέχισε:

«Εδώ που βρίσκομαι, με την τόση δουλειά που πρέπει να κάνω καθημερινά ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις, καταλαβαίνεις ότι το να κάνω οικογένεια και να πρέπει να λείπω όλη μέρα είναι δύσκολο. Όταν παίρνεις αυτή την απόφαση, πρέπει να μεγαλώσεις τα παιδιά σου σωστά. Όπως μεγάλωσα δηλαδή κι εγώ με τους γονείς μου. Προφανώς από πολύ μικρή ηλικία μού αρέσει η οικογένεια γιατί είμαι άνθρωπος που μεγάλωσα σε ένα ωραίο περιβάλλον με αγάπη. Κι εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια. Τώρα δεν μπορώ γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος ώστε να είμαι σωστός απέναντι στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Όταν νιώθω όμως ότι μπορώ να είμαι πιο κουλ και να μην έχω τόσο τρέξιμο, πίστεψέ με, θα κάνω οικογένεια. Το πότε θα γίνει αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Θα δείξει…».