Πέτρος Ιακωβίδης: «Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα κάνει ήδη οικογένεια – Η Μορφούλα ξέρει τα πάντα για μένα»

Πέτρος-Ιακωβίδης-250x250.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες του και εξήγησε γιατί έχει επιλέξει να μοιράζεται τα προσωπικά του μόνο με την αδερφή του.

Παράλληλα ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε πως αν δεν ήταν τραγουδιστής θα είχε κάνει ήδη οικογένεια.

«Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα κάνει ήδη οικογένεια. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ενώ σχετικά με την αδερφή του, Μορφούλα που είναι επίσης τραγουδίστρια, αποκάλυψε: «Τα λέμε όλα μεταξύ μας. Σέβομαι όλες τις επιλογές της Μορφούλας και επαγγελματικά και στον τρόπο που φέρεται στους ανθρώπους. Ξέρει τα πάντα για μένα. Εγώ πιο πολύ μιλούσα στην αδερφή μου για τα προσωπικά μου, παρά στους φίλους μου. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί της, θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχα».

Όσον αφορά την καριέρα του και τη συνεργασία με τη Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέφερε: «Με τη Λένα Ζευγαρά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή που τραγουδούσαμε σε διαφορετικά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Είναι εξαιρετικό παιδί. Για μένα έχουν σημασία οι συνεργασίες, όχι η μαρκίζα. Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου.

Εγώ αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έχω σχέση με τη μουσική και ήθελα να τραγουδάω. Οι γονείς μου με στήριξαν σε αυτό και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Τώρα βάζουμε νέους στόχους, το να έχω διάρκεια και πορεία είναι ένας από αυτούς.

Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα καλά τραγούδια για να κάνεις καριέρα, πιστεύω ότι και ο χαρακτήρας σου σε βάζει μέσα στα σπίτια του κόσμου. Τι κερδίζεις με τη γκρίνια και με την έπαρση;».