Περιπέτεια υγείας για την Έφη Αχτσιόγλου: Εξιτήριο μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας

Περιπέτεια υγείας για την Έφη Αχτσιόγλου: Εξιτήριο μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας

Όπως έχει γίνει γνωστό, μια περιπέτεια με την υγεία της πέρασε τις τελευταίας ημέρες η Έφη Αχτσιόγλου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”, λόγω μιας ίωσης που παρουσίασε επιπλοκές.

Ωστόσο, η Βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας πήρε εξιτήριο και με ανάρτησή της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.

Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας» έγραψε η Έφη Αχτσιόγλου στην ανάρτησή της.