Η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου μετά την περιπέτεια με την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Το κάπνισμα και οι…»

Η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου μετά την περιπέτεια με την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Το κάπνισμα και οι...»

Όπως έχει γίνει γνωστό, μια περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, καθώς υπέστη έμφραγμα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” από το βράδυ της Τέταρτης 20 Μαρτίου και πλέον είναι καλύτερα και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ωστόσο, η Βίκυ Σταυροπούλου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έκανε γνωστό πως ο καλός της φίλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα.

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ρα’ι’σάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!!

Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης! Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!!

Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στην ανάρτηση της.