Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινού Σουσού», βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.
Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μεταξύ άλλων μίλησε για τη θύελλα αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του ζητώντας μάλιστα συγγνώμη αν πλήγωσε κάποιον με όσα είπε.
Μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος έφερε μαζί του μία πέτρα από τον τόπο του και ζήτησε να τον πετροβολήσουν αν θελουν.
«Έχω φέρει μια πέτρα από τον τόπο μου, τη Λευκάδα όποιος θέλει να με πετροβολήσει. Δεν θα κουνηθώ γιατί έχω ακούσει πολύ χειρότερα από αυτό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.
«Τι θέλετε να πω να το πω. Αν το παιδί σου είχε θέμα με παχυσαρκία τι θα του έλεγες Ελένη;» ρώτησε ο σχεδιαστής την παρουσιάστρια με την ίδια να απαντά: «Θα πρόσεχα την υγεία του. Σε σένα σχολιάστηκε το αισθητικό του πράγματος».
«Κάποιοι άνθρωποι μείνανε στο επιφανειακό κομμάτι. Τα σχόλια στις αντροπαρέες δεν είναι καθόλου τιμητικά για αυτές τις κοπέλες. Με στεναχώρησαν κάποιοι δημοσιογράφοι που είπαν ότι το πέτυχα αυτό που ήθελα. Αυτά θέλει να ακούει η μητέρα μου και ο Βασίλης; Αυτό δεν είναι bullying;» τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.













