Πέμη Ζούνη: «Με ερεθίζει πάρα πολύ ο εμποδισμένος έρωτας»

Πέμη-Ζούνη-250x250.jpg

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, βρέθηκαν η Πέμη Ζούνη με τον Σταύρο Ζαλμά.

Οι δύο ηθοποιοί μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον έρωτα αλλά και την εξουσία που δίνει η διασημότητα.

«Την εξουσία και όχι μόνο τη διασημότητα μπορεί να την έχει και κάποιος που δεν είναι σταρ. Η δύναμή του είναι αλλού. Αυτό «τρελαίνει», αν έχεις μία προδιάθεση, αν δεν έχεις καλό έρμα», είπε η Πέμη Ζούνη και στη συνέχεια παραδέχτηκε:

«Δεν μου έτυχε ποτέ να χάσω την ισορροπία μου. Στην πρώτη μου δουλειά, στο “Γιάννης και Μαρία”, άνοιγε ο δρόμος σε μία διαδήλωση που περνούσαμε. Ήταν η πρώτη μας δουλειά που μιλάγαμε… κανονικά. Μόλις είχα τελειώσει το πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά συγκροτημένη, ήξερα τι παίζεται και δεν μου συνέβη τίποτα. Ήμουν τόσο συνειδητοποιημένη».

«Η κόντρα πριν τον έρωτα είναι πολλές φορές μία άμυνα, για να μην την “πατήσεις”. Συνήθως τα ετερώνυμα έλκονται αλλά είναι και λίγο εκνευριστικό αυτό. Εμένα με ερεθίζει πάρα πολύ ο εμποδισμένος έρωτας, αν και δεν πείθομαι εύκολα από το παραμύθι. Πάντα βρίσκω τρόπο να το ξεπεράσω όμως. Το πάθος δεν μπορείς να το ελέγξεις. Παίρνεις μαθήματα αλλά αν θέλεις τα κρατάς», εξομολογήθηκε η Πέμη Ζούνη.