Πέμη Ζούνη: “Αν δεν είχα κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει”

Πέμη Ζούνη: “Αν δεν είχα κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”, βρέθηκε η Πέμη Ζούνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε ασχοληθεί με την πολιτική, αποκαλύπτοντας την πιο δύσκολη στιγμή της μέχρι τότε.

«Μου το ζήταγαν καιρό και όσο είχα το άλλοθι του ασυμβίβαστου με το θέατρο και έλεγα “όχι”. Μπαίνοντας είπα να κάνω μερικά από όσα ήθελα στον τομέα του Πολιτισμού. Μετά έσκασε η βόμβα στα χέρια μας, της χρεωκοπίας. Η απόφασή μου να φύγω ήταν απόφαση λογικής. Απολύτως λογική. Δεν αισθάνθηκα προδομένη από το κόμμα μου αναμετριέμαι με τις δικές μου επιλογές. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν παραμονές του μνημονίου. Ήταν ένα ψυχολογικό θρίλερ. Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε επιλογή, έτσι ήταν τα πράγματα.. Σε μεγάλες στροφές της ιστορίας τα ηθικά διλλήματα είναι δύο πέτρες που σε αλέθουν», είπε η Πέμη Ζούνη

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο τραύμα που της άφησε η πολύκροτη υπόθεση ανάμεσα σε εκείνη και συνεργάτιδά της, δηλώνοντας ότι είναι σε δικαστική εξέλιξη η υπόθεση.

«Ήταν άθλιο. Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησα, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι και από αυτά που συνέβησαν», είπε η Πέμη Ζούνη.