Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: «Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς…»

Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: «Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναϊδα Νέγκα, βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τις κρίσεις που κατά καιρούς περνάει στον γάμο της με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

«Και να τσακωθούμε, μιλάμε πολύ. Είμαστε ο στίχος “ή κι οι δυο μας ή κανείς”. Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς με τον Γιώργο εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ.

Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ κι από εμένα. Εγώ δεν την εκτιμώ και πάρα πολύ αυτή τη δουλειά.

Είναι αγαπημένος τρόπος έκφρασης το τραγούδι, αλλά αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό -για να μην αδικήσω κάποιους που τους έχω εκτιμήσει πολύ- δεν τους εκτιμώ πάρα πολύ.

Όταν ήρθε η Ηλέκτρα στη ζωή μας και ήμασταν ήδη 15 χρόνια μαζί, ήρθε ένα πλάσμα που δίναμε και οι δύο τη ζωή μας για αυτό. Οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή, επαγγελματική διαφωνία, είχαμε πάντα κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ» εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.