Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Σοκαρίστηκα πάρα πολύ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάναμε παρέα»

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Σοκαρίστηκα πάρα πολύ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάναμε παρέα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, τους οποίους γνώριζε προσωπικά και είχε συνεργαστεί μαζί τους.

«Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους τούς ήξερα. Με πολλούς από αυτούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση. Δεν ήταν σκηνοθέτης μου. Παίζαμε στην ίδια παράσταση, είχα μία καλή συνεργασία.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη κάναμε λίγο περισσότερη παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι, δεν ήθελα να μιλήσω, και δε μπορούσα να… Δε μπορούσα να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός. Το ότι έχεις ακούσει ότι ένας άνθρωπος την έχει.. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορούσα να πιστέψω για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις. Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα. Πολύ καλά έκαναν οι γυναίκες που ήρθαν σε αυτή τη θέση και το είπαν.

Χαίρομαι πολύ που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δε φαγωνόμαστε γι’ αυτό στα social media. Είναι εκεί που πρέπει να είναι και οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει. Για ένα μεγάλο διάστημα βάρυνα και έπαθα μεγάλο σοκ. Πίστευα ότι δε μπορώ να ξέρω έναν άνθρωπο, να γελάω μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του… Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο, στενοχωρήθηκα», είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.