Παυλίνα Βουλγαράκη για την insomnia: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια»

Παυλίνα Βουλγαράκη για την insomnia: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

«Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια. Με ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη, αν είμαι καλά ή αν παίρνω κάποια θεραπεία. Μέχρι πρόσφατα είχα πάρα πολλά ψυχοσωματικά θέματα, τώρα λιγότερα. Πάθαινα έλκος ή κολικό όταν ζοριζόμουν πολύ. Πλέον το ανοσοποιητικό μου όταν ζορίζεται πολύ, πέφτει», είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Στη συνέχεια, η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο περίεργο πράγματα που της έχει συμβεί σε πρώτο ραντεβού, λέγοντας: «Σε ένα πρώτο ραντεβού που είχα βγει με έναν άνθρωπο, με τον οποίο μετά ήμασταν για χρόνια μαζί, με είχε πάρει ο ύπνος όρθια ενώ μου μιλούσε».

Ενώ κλείνοντας, η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν, αναφέροντας: «Είχα μια σχέση στην οποία ο σύντροφός μου ήταν κακοποιητικός, αλλά εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να καταλάβω ότι δεν ήταν υγιές. Μετά την κακοποιητική σχέση, έκανα και δεύτερη. Ούτε αυτή ήταν μια φυσιολογική σχέση, αλλά επειδή δεν είχε την φυσική βία, δεν το καταλάβαινα. Δυσκολεύτηκα να έλξω έναν υγιή σύντροφο στην ζωή μου. Πλέον έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, και από τα 25 και μετά έχουν επιλέξει ανθρώπους από τους οποίους έχω πάρει πράγματα».